ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak си партнира с Komori, Konica Minolta, Landa и Ricoh, разширява обхвата на Prinergy

Kodak си партнира с Komori, Konica Minolta, Landa и Ricoh, разширява обхвата на Prinergy

Понеделник, 6 Юни 2016 ( прочетена 1338 пъти)


Kodak потвърди интеграцията на Prinergy Workflow с решения на Landa, Konica Minolta, Ricoh и Komori. Това позволява на издателите, производителите на опаковки и на рекламни материали достъп до централизиран контрол на устройствата и автоматизация.

Kodak Komori Konica Minolta Landa Ricoh Prinergy

 

Така потребителите могат да взимат производствени решения, базирани на данни в реално време и да получат по-голям контрол върху поръчките чрез автоматизация, базирана на условия. Демонстрациите на Prinergy Workflow на drupa 2016 демонстрират предимствата на тези партньорства.

Komori
Стратегическото партньорство между Kodak и Komori автоматизира комуникацията между Prinergy и софтуера за контрол на печата Komori KP-Connect. Така потребителите на офсетови и дигитални печатни машини получават достъп до мощно решение за управление на производството.

Konica Minolta
Интеграцията на Prinergy Workflow и високоскоростната B2 мастиленоструйна печатна машина Konica Minolta AccurioJet KM-1 означава, че производителите на опаковки и рекламни материали вече могат да използват предимствата на технологията на Kodak с цялата гама на Konica Minolta, включително мастиленоструйните и bizhub PRESS продуктови линии. Това включва софтуерът Kodak Colorflow, решението за електронен монтаж Kodak Preps и Kodak Pandora.

Landa
Интеграцията на системата за управление Prinergy Workflow с нанографските печатни машини на Landa, която включва бъдещо облачно решение за комбинирани монтажи, ще позволи на клиентите на Landa да използват B1 листовите си машини по-бързо и ефективно.

Ricoh
Новият TotalFlow Printer Server R-61/R-61A на Ricoh, е съвместно разработена хибридна система за печат, която предлага всички предимства на Prinergy Workflow и Colorflow, осигурява отлично качество на печат и безпрецедентно постоянство на възпроизвеждането на цветовете при печат на едни и същи материали чрез офсетов и цифров печат в средата на Prinergy Workflow.

Източник: пресинформация на Kodak
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама