ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Komori и Screen сключиха стратегическо партньорство за Европа

Komori и Screen сключиха стратегическо партньорство за Европа

Вторник, 19 Април 2016 ( прочетена 1078 пъти)


Това ще позволи на Komori да добави цветна мастиленоструйна ролна печатна машина към дигиталната си продуктова гама.

Komori и Screen

 

Производителите сключиха стратегическо партньорство, според което Komori Europe ще има изключителни права да продава Screen Truepress Jet520HD в Обединеното кралство, Германия,Холандия, Белгия и Италия. Подобно партньорство беше реализирано от компаниите за Северна Америка през миналата есен. Сделката се отнася за европейските пазари, на които Komori има собствени канали за продажби и влиза в сила през този месец.

Truepress Jet520HD беше представена на пазара миналата година. Тя печата на рола с ширина 520mm със скорост от 50m/min при максималната си разделителна способност от 1200dpi или със 120m/min при 600dpi. Предназначена е за производство на директна поща и различни издания. Директорът на дигиталните продажби на Komori Europe Robert Holscher каза, че партньорството помага на Komori да „запълни пролука в портфолиото си“.

„Представихме листови дигитални решения и определено има търсене на цифров печат от рола на рола сред клиентите ни. С това споразумение за дистрибуция запълваме пролуката в портфолиото си в тази област.“ Holscher добави, че екипът по продажбите на Komori вече е обучен за продукта и компанията има потенциални клиенти с интерес към пресата.

„Компаниите за директна поща са сред основните ни целеви пазари, както и каталозите и персонализирани списания,“ каза той. Машините няма да бъдат ребрандирани, сервизът и поддръжката ще бъдат осигурени от Screen Europe.

„Отдавна вярваме, че съчетаването на технологичните и маркетингови възможности на двете компании ще осигури идеален подход към разпространяване на продуктите ни сред печатната индустрия,“ коментира Tsuneo Baba, президент на Screen.

Източник: пресинформация на Komori
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама