ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta AccurioPress C2070P със сертификат по Fogra

Konica Minolta AccurioPress C2070P със сертификат по Fogra

Понеделник, 31 Юли 2017 ( прочетена 983 пъти)


Клиентите на Коника Минолта, притежаващи или планиращи да закупят AccurioPress C2070P вече имат още една причина за гордост от своята нова или бъдеща придобивка.

Konica Minolta AccurioPress C2070P

 

Високоскоростната цветна цифрова система успешно премина поредица от тестове и получи сертификат за валидиране на печатащата система FograCert. Подобно удстоверение от такова високо ниво потвърждава факта, че Konica Minolta AccurioPress C2070P отговаря на високите стандарти в индустрията за качество, производителност и надеждност.

Системата за печат покрива всички критерии на Fogra при тествани различни програмни конфигурации. Към тях спадат съответствие с PDF/X стандарта, точност на цветовете, еднородност, устойчивост на светлина, както и избледняване, дългосрочна и краткосрочна повтаряемост, устойчивост на триене, точност на трансфера на цветовете, тонални стойности, разделителна способност и други. Цифровата система може да работи и да гарантира високо качество на производство с различни контролери - EFI, Fiery, CREO или Коника Минолта.

Konica Minolta AccurioPress C2070P осигурява изключителна цветова и регистрационна стабилност, съчетани с отлично качество на печата. Подобрена е работата с дебели и релефни медии до 350 гр/м2, а също така е удвоена скоростта за печат на пликове в сравнение с предходната версия bizhub PRESS C1070. Сред останалите преимущества на машината са входяща тава за печат на медии с размер до 750 мм и нов цветен двустранен скенер със скорост до 240 ipm, който е оборудван и с детектор за подаване на двоен лист.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: Прес съобщение на Konica Minolta print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама