ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta bizhub PRESS C7000 получи максималната оценка от BLI

Konica Minolta bizhub PRESS C7000 получи максималната оценка от BLI

Понеделник, 7 Ноември 2011 ( прочетена 1679 пъти)


Машината на Konica Minolta е първата, която получава 5 звезди от Buyers Lab (BLI) за стабилност при възпроизвеждане на цветовете при печат на къси тиражи.

Buyers Lab (BLI) тестваха Konica Minolta bizhub PRESS C7000 и потвърдиха качествата на машината. Никога досега производствена система не е получавала пет звезден рейтинг от BLI 5 за постоянно възпроизвеждане на цветовете при къси тиражи. Друга впечатляваща характеристика е скоростта, с която bizhub PRESS C7000 с контролер EFI Fiery IC-306, обработват файловете за печат.

„Производството на голям брой отпечатъци в минута с постоянни цветове, превръщат PRESS C7000 в истински маратонец,” каза Karl-Friedrich Edenhuizen, продуктов мениджър на производствените печатни решения на Konica Minolta за Европа. „Маратонецът извършва голям брой повтарящи се движения, които трябва да са напълно еднакви, за да спечели състезанието. Постоянството е решаващо – точно както при цветния печат на bizhub PRESS C7000.”

Стабилността на възпроизвеждане на цветовете при къси тиражи от bizhub PRESS C7000 е най-добрата досега и затова машината е получила рейтинг от 5 звезди за най-малкото ниво на отклонение, отчетено от BLI до сега. Друго предимство е бързодействието на машината. С контролер EFI Fiery тя е обработила 1.4 гигабайтов файл по-бързо от всички конкурентни устройства.
bizhub PRESS C7000
bizhub PRESS C7000 предлага скорост до 71 цветни отпечатъка в минута и качество на изображението от 1 200 x 1 200 точки на инч при 8 битова дълбочина на цвета. Машината използва полимеризирания тонер на Konica Minolta Simitri HD. Тя има усъвършенствани технологии за обработка на цветовете, които гарантират постоянното им възпроизвеждане, като S.E.A.D. II, стохастичен растер, следене на стабилността и контрол на плътността на цветовете. Към това се прибавят и възможности за печат и на хартия до 300 грама на кв. м., както и възможност за довършителни работи, включително производство на брошури, перфорация и влагане в пликове.

Източник: konicaminolta.bg
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама