ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kornit Digital Atlas индустриална платформа за директен печат върху облекла

Kornit Digital Atlas индустриална платформа за директен печат върху облекла

Петък, 18 Януари 2019 ( прочетена 1086 пъти)


Новата машина е проектирана за промишлено производство с висока производителност, впечатляващо качество на печат и ниски разходи за експлоатация.

Kornit Digital Atlas

 

Atlas е първата машина от новото поколение решения за директен печат върху текстил на Kornit. Тя предлага на компаниите уникален инструмент, с който да се справят с предизвикателствата на процеса.

Kornit Atlas е промишлена производствена система за производство с високо натоварване. Типичното годишно натоварване, за което е предвидена е 350 000 отпечатъка. Kornit Atlas е предназначена за компании, които произвеждат големи обеми облекла с печат, големи и средни компании, които се занимават със ситопечат и новаторски бизнес модели. Според производителя машината съчетава най-напредналите технологии с ниски разходи за производство.

Нови глави и мастила
Системата използва нови инкджет глави с рециркулация и новоразработени мастила, NeoPigment Eco-Rapid. Kornit Atlas е оборудван с уникална система за печат с подобрена версия на HD технологията, допълнена от бърз RIP и печатът отговаря на най-високите стандарти за качество и устойчивост. Новият Atlas е съвместим с облачните решения за бизнес разузнаване, анализ на производителността и оптимизация, които компанията планира да представи във втората половина на 2019.

Новите NeoPigmentTM Eco-Rapid мастила включват бяло мастило с водеща за индустрията плътност, сравнима с тази на конвенционалните сито мастила. Мастилата отговарят и на най-високите стандарти за устойчивост върху различни типове тъкани. Разширената цветова гама позволява дълбоки полутонове и точно възпроизвеждане на допълнителни цветове.

Представянето на Atlas следва продължителен период на тестване с изключително положителни отзиви от потребителите. Deborah H. Merrill, президент на Delta Group, коментира: „Много от иновативните възможности на Kornit Atlas, включително засичането на гънки и ергономията директно повишават производителността. Новите Eco-Rapid мастила осигуряват брилянтни цветове и цветова гама, покриват всички стандарти на тестовете за пране и нямат доловима миризма. Щастливи сме, че имахме възможността да тестваме Kornit Atlas и със сигурност той ще стане ключов компонент от производствената линия на дъщерната ни компания DTG2Go.”

Източник: kornit.com
Поздрави: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама