ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Landa ще покаже дигитална машина с формат В1 и скорост 13000 листа в час на Друпа

Landa ще покаже дигитална машина с формат В1 и скорост 13000 листа в час на Друпа

Петък, 25 Март 2016 ( прочетена 1357 пъти)


От Ланда обявиха, че в портфолиото си за Друпа ще представят дигитална листова машина с формат В1 и скорост на печат 13 000 листа в час, както и 41-инчова технология за печат върху гъвкави пластмасови опаковки.

Landa ще покаже дигитална машина с формат В1

 

На щанда на компанията ще бъде представена и технологията Nano-metallography, с която цената за поставяне на метални фолиа ще се намали наполовина в сравнение с разходите за този тип услуги към момента.

Изложбените площи на Ланда за настоящото издание на Друпа ще бъдат удвоени до 3000 квадратни метра. На място ще бъдат показани всички печатни преси Nanographic, включително листовата S10, S10P и W10. По време на цялото изложение, пет пъти на ден ще се провеждат презентации. Предварителни резервации могат да се направят на сайта на компанията www.landanano.com/drupa или на място в зала 9 в зависимост от свободните места.

 

Landa ще покаже дигитална машина с формат В1Ето какво каза Бени Ланда за новите технологии на компанията: „Четиринадесет години на изследвания в нанотехнологиите ни даде възможност да направим огромен пробив в качеството, бързината и разходите за печат. Машините, които ще бъдат представени ще предлагат качеството, скоростта и конкурентна на офсетовия печат цена, при това върху почти всякаква хартия на склад. Благодарение на изследванията достигнахме и до новата Nano-metallography технология, която освен с по-конкурентна цена се характеризира с по-бързо и по-лесно нанасяне на метализиращите фолиа. Очакваме посетителите на нашия щанд на Друпа да бъдат силно впечатлени и изненадани от възможностите на продукти ни. Поръчките ще могат да се правят по време на изложението, като първите машини ще се доставят в началото на 2017 година.”

Източник: www.printingnews.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама