ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Launches Dispatcher Phoenix – решение за работен процес от Konica Minolta

Launches Dispatcher Phoenix – решение за работен процес от Konica Minolta

Сряда, 27 Юли 2016 ( прочетена 897 пъти)


Konica Minolta Business Solutions представи Dispatcher Phoenix – автоматизирана система за управление на документооборота, която позволява на потребителите да увеличат ефективността и производителността.

Launches Dispatcher Phoenix

 

“Корпорациите имат нужда да управляват експоненциалния растеж на съдържанието на документите и процесите си,“ каза Jonathan Yeo, управител на Konica Minolta BSA. "Dispatcher Phoenix се справя с предизвикателствата на работния процес, пред които са изправени различни бизнес потребители и управлява съдържанието по по-ефективен и продуктивен начин.“

Dispatcher Phoenix прави бизнес работните процеси по-интелигентни. Системата автоматизира и ускорява сканирането, печата и преноса на документи в рамките на офиса. Потребителите могат още да получат достъп до облачни услуги като DropBox, OneDrive, Google Drive, Sharepoint и Box чрез контролния панел на мултифункционалните устройства Konica Minolta bizhub. Отпечатаните и сканирани документи могат да се съхраняват онлайн, с цел споделяне на информацията и разпределяне на служебните отговорности.

Мощни инструменти за управление насрочване и интегриране

За да увеличи ефективността, Dispatcher Phoenix включва вграден графичен редактор за управление на работния процес, който може да се справи с необходимата обработка на документите. Той поддържа още планиране на работния процес, което позволява на потребителите да стартират задачи в определено време, докато уникалната Liveflo технология позволява преглед на документите в реално време, преди обработката им да е приключила. Това позволява да се открият забавяния в системата и да се гарантира, че файловете достигат предназначението си.

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама