ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лесен дизайн с ArtXpress

Лесен дизайн с ArtXpress

Сряда, 9 Май 2018 ( прочетена 984 пъти)


Софтуерът предлага огромни вградени библиотеки с фонове, форми, клипарт, рамки, маски, с които да подготвите страници с всевъзможно съдържание за печат.

 ArtXpress

 

ArtXpress включва библиотеки с готови за употреба шаблони за статии и възможност да създавате собствени оформления. Включените библиотеки с графични елементи могат да направят оформлението на всеки материал по-атрактивно. Софтуерът предлага поддръжка на експорт и импорт на Photoshop файлове, което прави процеса по създаване на дизайна по-лесен и гъвкав.

ArtXpress има базов и усъвършенстван режим на редактиране, което го превръща в мощна, но лесна за използване платформа за предпечат и дизайн. Той включва и система Click & Flick за лесно и интуитивно редактиране на обекти.

Лесна композиция на страниците
Възможностите за оформление на ArtXpress включват мрежа и водачи за лесно позициониране и подравняване на обектите. Има и функция за автоматично подравняване на базата на обекти, страница, завъртане на обектите разполагане на равни разстояния и уеднаквяване на размера на снимките. Налице са и опции за разполагане на обекти в колони или мрежа.

Слоеве
ArtXpress поддържа автоматично разполагане на обектите в слоеве, и промяна на положението им един спрямо друг с едно цъкане с мишката. Опциите за създаване на селекции и групиране са лесни за ползване и интуитивни.

Работа с текст
Приложението има предварително дефинирани стилове за постигане на различни текстови ефекти. Налице са и различни опции за работа с текст -прилагане на ефекти, текстури, сенки и други.

Маски
Предварително дефинираните маски са още един елемент, който прави работата по-лесна и приятна. Можете да създавате и собствени маски, с помощта на лесни за употреба инструменти.

Работната среда и начинът на работа са лесни и интуитивни. Можете да започнете проект, да изберете размера на страницата, шаблонът, който желаете да използвате. Различните елементи и настройки се отварят като табове в долната част на работното пространство и можете с лекота да превключвате между тях. Разнообразието от шаблони и ефекти е впечатляващо и създаването на публикации става бързо и лесно.

ArtXpress предлага експорт на файлове в PDF, PNG, JPG и PSD.

Можете да намерите пробна версия тук.
Цента на ArtXpress е 499 американски долара.

Източник: dgflick.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама