ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лесно комбиниране на различни експозиции във Photoshop с Raya Pro 3.0 Suite

Лесно комбиниране на различни експозиции във Photoshop с Raya Pro 3.0 Suite

Понеделник, 14 Май 2018 ( прочетена 1332 пъти)


Raya Pro 3.0 Suite е цялостно решение което добавя различни функционалности към Photoshop.

Photoshop с Raya Pro 3.0 Suite

 

Софтуерът позволява сливане на снимки с различна експозиция за постигане на HDR (снимки с висок динамичен обхват, който не може да бъде обхванат с един кадър). Софтуерът добавя няколко панела към Photoshop. Три от тях са посветени на комбинирането на снимки с различни експозиции. Във всеки от панелите е интегриран бутон, който ще ви отведе до видеоръководство за начина му на употреба.

Първият е наречен Quick Blending и е предназначен за начинаещи. Той залага изцяло на автоматизация и предлага готови настройки, подходящи за отвореното изображение. Следващият панел, Presicon Masks, позволява преглед в реално време на различни маски и начинът, по който се променя изображението след прилагането им. Третият панел InstaMask предлага най-пълни възможности за контрол. Той съдържа 16 маски, които контролират експозицията на изображението, както и RGB режим, който позволява прилагане на отделни маски към всеки от цветовите канали в изображението. Това позволява генериране на до 64 16 битови маски, които позволяват извличане на максимума от снимката.Към това се добавят възможностите за лесно създаване на селекции, базирани на яркост или цвят, само чрез цъкане с мишката. Налице са и възможности за допълнителна настройка на всяка от създадените маски, както и режими на взаимодействие, изключване и добавяне на маските една спрямо друга. Добавени са и опции за увеличаване на резкостта на изображенията.

Панелът Color Center позволява лесен контрол на температурата на цвета, добавяне на специфични топли или студени тонове към изображението. Можете да контролирате независимо цветността на сенките, средните тонове или ярките области. Можете да направите цялото изображение по-наситено или да направите изображението по-бледо, както и да приложите корекции към определен цвят, тонове или зони.

Панелът Dodge And Burn позволява да изберете определени зони и тонове и да приложите Dodge и Burn ефекти към тях. Имате възможност и да тонирате ефектите в определен цвят. В този панел се намира и опцията за подсилване на детайлите, настройки на контраста с високо ниво на контрол, създаване на изкуствен HDR, както и 4 Orton ефекта, ориентирани специално към пейзажните снимки.

Панелът Filters and Action и Finish ви дава достъп до филтри, които с едно цъкане придават специфична атмосфера на снимките ви. Там можете да коригирате хроматични аберации, да намалите шума, да добавите винетки и да приложите други корекции.

Цените на Raya Pro стартират от 44.99 американски долара.

Източник: shutterevolve.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама