ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Manroland Sheetfed на drupa 2016

Понеделник, 18 Април 2016 ( прочетена 1015 пъти)


Основното нововъведение от Manroland Sheetfed на Drupa е новата Roland 700 Evolution, печатна машина, която, според компанията, предлага гъвкавост без аналог и отлично качество на печат.

Manroland Sheetfed на drupa 2016

 

Сред водещите технологии, използвани в Roland 700 Evolution, са едновременно зареждане на формите за съкращаване на времето за подготовка, системата Quick Start Plus за значително намаляване на технологичния брак в началото на тиража, конфигурацията Ultima с вградени системи за печат със студено фолио InlineFoiler и InlineCoating за лакиране, LED технология за сушене за съкращаване на времето за изработка и по-екологично производство.

Освен технологични иновации, Manroland Sheetfed ще покаже и гамата си поддържащи решения, разработени на базата на очакванията на печатниците за по-високи производителност, надеждност и предвидимост.

Решения за повишаване на ефективността

  • ProServ 360º Performance – осигурява пълна сигурност на производството, от момента на инвестицията, чрез периодични проверки на машините, поддръжка и анализ на производителността.
  • Портфолиото решения за управление на печатните машини и управление на качеството помагат на печатниците да внедрят производствен процес с високо ниво на автоматизация, чрез продукти за онлайн сътрудничество, обработка на поръчки, решения за автоматизиран контрол на качеството и управление на цветовете.
  • Printcom – е решение, което осигурява стабилен, висококачествен и екологичен печатен процес чрез най- новите сертифицирани компоненти, от редакционното съдържание до предпечата.

Rafael Penuela, изпълнителен директор на Manroland Sheetfed, каза: „Посетителите на щанда ни ще видят ефективността на решенията на Manroland Sheetfed и как те могат да помогнат на печатниците да се справят с много предизвикателства в индустрията в съвременността и бъдещето.“

Източник: пресинформация на Manroland Sheetfed
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама