ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet manroland web systems създадоха първата 120 странична преса в германската печатница Kraft-Schlötels

manroland web systems създадоха първата 120 странична преса в германската печатница Kraft-Schlötels

Вторник, 16 Май 2017 ( прочетена 888 пъти)


Kraft-Schlötels във Васенберг и manroland инсталираха първата 120-странична преса и втори 160-страничен LITHOMAN.

 

120 странична преса

 

Kraft-Schlötels, компания на WKS, и manroland реализираха уникален проект – чрез съчетаване на съществуваща 48 странична печатна машина със 72-страничен LITHOMAN, първата 120 странична печатна машина в света започна да работи във Васенберг. Нещо повече, втора, 160-странична машина започна работа по същото време.

С тази инвестиция, WKS следва стратегията си да инвестира в най-новите технологии, пореди което отново залагана най-новата технология от Аугсбург, както от много години насам. „Сътрудничеството с manroland web systems ни се е изплатило във всеки аспект. Всяка от нашите печатни линии LITHOMAN се справя безупречно по отношение на стабилността, качеството и производителността. След много добро сътрудничество и осъзнаване на сложния проект за първите две 160 странични преси, беше съвсем ясно, че отново заложихме на екипа от Аугсбург за нашите 48 и 72 странични машини, ” каза д-р Dittmann, изпълнителен директор WKS Group.

В променящата се среда на рекламния и медиен пейзаж, печатната индустрия трябва да се препозиционира постоянно. Заради променящата се пазарна среда, печатните компании трябва да реагират с подобрени бизнес модели и производствени процеси. Това развитиеима нужда от новаторски дух, който manroland web systems и WKS съчетават с революционни нововъведения за печатния сектор с големи обеми. Благодарение на това, двете компании са сред лидерите в печатната индустрия.

Източник: Пресинформация на manroland
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама