ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet manroland web systems създадоха първата 120 странична преса в германската печатница Kraft-Schlötels

manroland web systems създадоха първата 120 странична преса в германската печатница Kraft-Schlötels

Вторник, 16 Май 2017 ( прочетена 1049 пъти)


Kraft-Schlötels във Васенберг и manroland инсталираха първата 120-странична преса и втори 160-страничен LITHOMAN.

 

120 странична преса

 

Kraft-Schlötels, компания на WKS, и manroland реализираха уникален проект – чрез съчетаване на съществуваща 48 странична печатна машина със 72-страничен LITHOMAN, първата 120 странична печатна машина в света започна да работи във Васенберг. Нещо повече, втора, 160-странична машина започна работа по същото време.

С тази инвестиция, WKS следва стратегията си да инвестира в най-новите технологии, пореди което отново залагана най-новата технология от Аугсбург, както от много години насам. „Сътрудничеството с manroland web systems ни се е изплатило във всеки аспект. Всяка от нашите печатни линии LITHOMAN се справя безупречно по отношение на стабилността, качеството и производителността. След много добро сътрудничество и осъзнаване на сложния проект за първите две 160 странични преси, беше съвсем ясно, че отново заложихме на екипа от Аугсбург за нашите 48 и 72 странични машини, ” каза д-р Dittmann, изпълнителен директор WKS Group.

В променящата се среда на рекламния и медиен пейзаж, печатната индустрия трябва да се препозиционира постоянно. Заради променящата се пазарна среда, печатните компании трябва да реагират с подобрени бизнес модели и производствени процеси. Това развитиеима нужда от новаторски дух, който manroland web systems и WKS съчетават с революционни нововъведения за печатния сектор с големи обеми. Благодарение на това, двете компании са сред лидерите в печатната индустрия.

Източник: Пресинформация на manroland
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама