ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Надежден и удобен колонабор с нова система на Müller Martini

Надежден и удобен колонабор с нова система на Müller Martini

Петък, 11 Октомври 2013 ( прочетена 1630 пъти)


Новата колонаборна машина 3692 от Müller Martini предлага висока ефективност, гъвкавост и надеждни системи за контрол.

Müller Martini

Новата колонаборна машина 3692 на Müller Martini позволява ефективно изпълняване на малки и средни поръчки с набор на коли. Основните ѝ характеристики са лесната употреба и огромната гъвкавост по отношение на формата. Друга отличителна черта е патентованата система за проверка на книжните тела, която автоматично предотвратява производство на изделия с неправилно подредени или липсващи коли.

Тенденцията към съкращаване на тиражите изисква кратко време за подготовка и способност за бързо достигане на максималната производителност. Тези качества са жизненоважни, за да се гарантира, че във всяка смяна ще бъдат завършени максимален брой лепени изделия. Новата колонаборна машина 3692 от Müller Martini може да се интегрира в производствените линии Pantera и Alegro A6. Тя е наследник на машината 1571 и е идеално проектирана, за да отговори на тези изисквания.

Компактна и ергономична с кратко време за подготовка

Колонаборната машина е изключително компактна, тъй като модулите ѝ по подразбиране включват четири станции, което значи, че се пести много пространство. Освен това, тя може удобно да бъде контролирана и зареждана и от двете страни и по този начин следващата поръчка да се подготвя, докато предишната е в процес на обработка. Това съкращава времето за подготовка и увеличава ценовата ефективност на цялата линия за производство.

Чрез централен тъчскрийн, който се върти, информацията за производството може лесно да се въвежда и съхранява в системата. Той служи и за следене на производствения процес. Това намалява нуждата от обикаляне около машината и също значително намалява времето за подготовка. Системите за качествен контрол – системата за измерване на дебелината на колите Asac и системата за оптично сканиране Asir, се контролират от същото място. За специфични настройки на системата за зареждане директно на модулите са инсталирани контролни панели.

За да гарантира високо качество, патентованата система за проверка на книги на Müller Martini е интегрирана в новата колонаборна машина 3692. Тя предотвратява производството на продукция с неправилни коли. AsirCode проверява дали изделията съдържат всички коли в правилната последователност, включително корицата. Нужната информация се разчита от AsirCode, затова не е нужно системата да се свързва към външен компютър.

Предимствата на новата колонаборна машина включват огромната ѝ гъвкавост по отношение на размера, както и надеждно разделяне на колите. Големите барабани за зареждане осигуряват обработката на коли с големи размери, например хоризонтално разположени А4.

Източник: пресинформация на Müller Martini
Превод: Мартин Новев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама