ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-актуалните предложения за бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

Най-актуалните предложения за бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

Петък, 14 Септември 2018 ( прочетена 737 пъти)


Над 120 директни изложители са заявили участието си

 

За седми пореден път Интер Експо Център ще отвори врати за единственото у нас специализирано изложение, представящо най-новите тенденции и развитието на технологиите в областта на печатните и рекламни комуникации.

 

COPIS се разраства с устойчиви темпове и се утвърждава като ключов за региона, привличайки професионалисти и предприемачи от страната и Югоизточна Европа. Над 120 директни изложители са заявили участието си; повече от 20% са чуждестранни. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

 

Пълната картина с богатото разнообразие от продукти и тяхното приложение ще се разкрие в дните на изложението – първата седмица на октомври.

 

Персонализация и автономност

В отговор на съвременните тенденции Микро АСУ ще даде възможност да се потопим във възможностите за персонализиране, чрез принтерите за директен печат RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Те са подходящи за сферите на модата, декора, рекламата, визуалната комуникация, туризма, спорта и други. За сектора на гравирането фирма АНОНС представя СО2 лазери за гравиране и рязане на неметали както и FIBER лазери за гравиране и маркиране.

 

Присъстващите на COPIS ще се докоснат и до принтера, който не се нуждае от директна операторска намеса - HP Latex 375, предложен от Мираж Груп. Фирмата ще разкрие възможностите и на кътъра SummaCut D160 – с технология за разчитане на регистрационни знаци за контурно рязане.

 

Качествата си ще разкрие цифровата UV система за обогатяване на печатни изделия с частичен и обемен лак и полагане на топъл печат с 3D ефекти MGI Jetvarnish 3DS, от Коника Минолта. Ще бъде представена и четирицветната B2 дигитална преса AccurioJet KM-1, позволяваща печат на субстрати с дебелина до 600 микрона при скорост до 3000 листа на час и пълен контрол върху консумативите. Високо качество на изработка и максимална производителност обещават продуктите от Кантек – цветните системи Ricoh PRO C5200S и Ricoh PRO C7200.

 

Автоматизиране на работния процес

В основата на съвременните процеси е автоматизацията. На COPIS 2018 ще бъде представен и Accurio Flux. Професионалното приложение за цялостна автоматизация на работния процес при обработка на заявки за печат осигурява намаляване на грешките и повишаване на производствения капацитет.

 

Разширявайки дейността си в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, компанията „Дилком България“ анонсира иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

 

Продуктите, представящи растежа на един от най-динамичните сектори, очакват своите посетители на седмото изложение COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. За първи път, паралелно с изложението, на обща площ от 10 000 кв. м, ще се проведе и TMT Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия.

 

Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copis.com, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.

 

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама