ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet NCAA March Madness - кампания със персонализирани бутилки Coca-Cola

NCAA March Madness - кампания със персонализирани бутилки Coca-Cola

Неделя, 19 Март 2017 ( прочетена 1756 пъти)


За NCAA March Madness, Coca-Cola предлага юбилейни стъклени бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero и Diet Coke, на чиито етикети са отпечатани логата на отборите, прякорите и бойните викове на над 50 американски колежа и университета. Специалните бутилки ще са на пазара до 14-и април.

персонализирани бутилки Coca-Cola

 

Феновете на колежанския баскетбол в САЩ могат да поръчат единични бутилки или опаковки по шест бутилки с логото, прякора или бойния вик на повече от 50 колежа и университета. Налични са и няколко допълнителни дизайна. Приблизително 185 милиона души ще гледат March Madness, което го превръща в едно от най-гледаните спортни събития в САЩ. Феновете могат да посетят специален сайт и да персонализират бутилките с имената си.

„С тази нова ограничена серия бутилки, посветени на отборите феновете могат да покажат подкрепата си на отборите и любовта си към Coca-Cola по време на целия турнир,“ коментира Todd Skidmore, старши мениджър на електронна търговия, Coca-Cola North America, и добави, че колежанският баскетбол е естествено допълнение за ShareaCoke.com, сайт, които позволява на хората да персонализират и поръчват стъклени бутилки Coca-Cola с имената си върху тях.

Стотици милиони персонализирани бутилки в европейската кампания Share a Coke

„Кампанията ‘Share a Coke’ цели да достигне до сърцата на тийнейджърите и персонализацията е много мощен инструмент за тази цел. Опаковките са ключови за маркетинга и HP Indigo направиха опаковките много по-ефективна част от кампанията.“

Marit Kroon, маркетинг мениджър, Coca-Cola Europe

Съчетанието на цифров и традиционен печат, съчетани с подкрепата на холандския производител на етикети Eshuis е осигурило максимална производителност и постоянен резултат при печата в различни печатници и на различни машини. Осем печатни машини HP Indigo WS6000 и четири HP Indigo WS6600, са работили за европейската кампанията ‘Share a Coke’ по 24 часа в денонощието от пед до седем дни в седмицата. HP Indigo са разработили специално мастило, което да съответства на червения цвят на Coca-Cola.

Източник: coca-colacompany.com, hp.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама