ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet НЕОН.БГ изгради R&D отдел

НЕОН.БГ изгради R&D отдел

Четвъртък, 28 Юни 2018 ( прочетена 1235 пъти)


НЕОН.БГ е компания с голям опит в изработката на всякакъв вид външна и вътрешна реклама, която насочва основни усилия в развиването на собствен R&D отдел.

R&D (Research and development) екипът е съставен от специалисти на компанията, които са отдадени на създаването на цялостни инженерни решения в областта на 3D моделиране, в  промишлеността , инженеринг и прототипиране. До края на годината ще бъдат включени и студенти от Технически Университет София и Лесотехнически Университет.

"Потенциалът в предлагането на инженерни решения  и прототипиране на собствени продукти е голям", казва Георги Трайков управител на НЕОН.БГ. "Инвестираме в техника, която ни дава възможност да предлагаме на клиентите цялостни решения"

Сред най-новите инвестиции на компанията са нов абкант AMADA HG1003, с 11 оси на управление и 3D софтуер базиран на Solid Works, нова система за заваряване с капацитивен импулс STUD WELD и електросъпротивително заваряване SPOT welding, режещи рутери на немския производител HARMUTH CNC. А до 25 октомври плазменото рязане на метали ще бъде заменено с мощен и прецизен  FIBER LASER, с 4KW пикова мощност.

 

AMADA HD1003

На снимката: AMADA HG1003Някои от последните проекти реализирани от НЕОН.БГ са собствена разработка на специализирана транспортна количка за плоски листови материали с подем 1200 kg, снабдена с множество защити за оператора. Машини за вакуумно формоване на PVC, ABS и PETg  за серийно производство на детайли в областта на машиностроенето, медицината, автомобилостроенето и рекламата.

Повече за НЕОН.БГ
гр. София
бул. Шипченски проход № 63,
сграда Завод електроника
Тел.: 0878/ 178 178
Тел.: 0878/ 250 018
www.neon.bg

Профил на НЕОН.БГ в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за заваряване на вини...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама