ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов монитор, предназначен за фотографи от BenQ

Нов монитор, предназначен за фотографи от BenQ

Понеделник, 5 Януари 2015 ( прочетена 3689 пъти)


Новият SW2401PT улеснява обработката на снимки като възпроизвежда 99% от Adobe RGB цветовото пространство, базиран е на IPS технология и има черно-бял режим.

Нов монитор, предназначен за фотографи от BenQ

 

BenQ представи „първия фотографски монитор в света,“ SW2401PT. QHD дисплеят е с диагонал 24 инча, възпроизвежда 99% от а Adobe RGB цветовото пространство и е базиран на IPS технология. Според производителя новият монитор съчетава функции от висок клас за надеждно и постоянно възпроизвеждане на цветовете и пълна съвместимост с модерните DSLR фотоапарати. SW2401PT предлага още лесна софтуерна калибрация, Delta E<2, черно-бял режим и разделителна способност от 2560 x 1440 пиксела.

„BenQ с гордост представя първия монитор в света, проектиран специално за нуждите на професионалните фотографи и любителите,“ каза Bob Wudeck, вицепрезидент в BenQ America Corp. „Нашият нов монитор е оборудван с усъвършенствани възможности, които да подпомогнат процеса на редактиране на цветовете. Той възпроизвежда по-широк спектър цветове, а хардуерната калибрация позволява на потребителите да настроят чипа за обработка на изображението на монитора без промяна на информацията от видеокартата. Мощен, интуитивен и изключително усъвършенстван, SW2401PT позволява на фотографите да работят с цветовете с изключителна точност и да вложат повече творчество в работата си.“

Източник: benq.us
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама