ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова мултифункционална машина от Duplo

Нова мултифункционална машина от Duplo

Неделя, 28 Август 2016 ( прочетена 1308 пъти)


Новият Multigraf Touchline CPC375 допълва линията мултифункционални довършителни решения на компанията и е предназначен за производство с леко до средно натоварване.

CPC375

 

CPC375 се произвежда в Швейцария и предлага рязане по ширина и дължина, биговане на лицето и гърба и цялостно или частично перфориране по дължината и ширината на листа, благодарение на четири нови глави за перфорация. CPC375 може да перфорира, реже и бигова с едно преминаване на листа през машината.

Подобно на всички машини Multigraf, CPC375 е модулно решение. Като стандарт той се доставя с вакуумен транспорт за директно свързване с предишната машина в производството. Машината може да бъде оборудвана и с ново универсално листоподаващо устройство Mistral за работа офлайн. Обявената максимална скорост е 6000 листа в час, размерът на хартията е от 105x148mm до 370x1,200mm, относителното тегло 80-300 грама на кв. м. за перфориране и до 400 грама на кв. м. за биговане и рязане. Машината има ултразвуков детектор за подаване на два листа.

Машината е предназначена за производство на продукти като ваучери и купони, билети и картички и както другите системи от семейството на Multigraf допълва гамата машини на Duplo, които имат по-високи спецификации.

Източник: duplouk.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама