ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова разработка за генериране на баркодове в Illustrator и Indesign

Нова разработка за генериране на баркодове в Illustrator и Indesign

Сряда, 5 Юни 2019 ( прочетена 461 пъти)


Artflex е нова разработка за генериране на баркодове и QR кодове за Adobe Illustrator и Adobe Indesign. ArtFlex Barcode и ArtFlexQR се очаква да бъдат представени скоро под формата на плъгини.

Към момента все още не са обявени цени или планове, на които ще бъдат достъпни, но за първите 10000 абонирали се за бюлетина на компанията ArtFlexQR ще бъде безплатен.

 

Нова разработка за генериране на баркодове


ArtFlex Barcode ще поддържа всички най-известни стандарти, сред които: EAN 13, EAN 8, UPC-A, UPC-E, ISBN, ISSN, ITF-14, CODE-39, CODE-39 HIBC, CODE-128, CODE-128 HIBC, GS1-128, CODABAR и MSI Plessey. Баркодовете могат лесно да се премащабират към определена референтна точка. Поддържа се също възможността за корекция на широчината на линиите с цел увеличаване на четимостта. Приложението дава възможност за добавяне на четим текст под или над баркода, както и опции за неговото подравняване. Сред другите полезни настройки спадат: избор на шрифт, запаметяване на шаблони с параметри, система за проверка на кодовете и други.

 

Нова разработка за генериране на баркодовеС ArtFlexQR могат да се генерират както QR, така и Data Matrix кодове, разпознавани от четящите устройства, които да съдържат информация и действия под формата на: текст, url, vCard, SMS, телефон, E-mail, локация, събитие и други. Приложението също така дава контрол над настройки, гарантиращи сигурността на прочитане на кодовете.

ArtFlexQR

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.flexi-plugins.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама