ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова серия компактни производствени машини от Ricoh

Нова серия компактни производствени машини от Ricoh

Четвъртък, 12 Януари 2017 ( прочетена 1146 пъти)


Устройствата от серията C5200s са производствени цветни дигитални машини с високо качество и достъпна цена, които дават нови възможности за печалба на печатниците и вътрешните звена за печат.

Нова серия компактни производствени машини от Ricoh

 

Серията Ricoh Pro C5200s цели намаляване на разходите за печат на вътрешните отдели за печат, копирните центрове и печатниците. Ricoh Pro C5200s и Pro C5210s постигат тази цел като поддържат високи качество и скорост на печат, поддръжка на разнообразни материали и довършителни опции, което помага за намаляване на времето за изпълнение на поръчките и разширява възможностите. Устройствата предлагат достъпна цена и са по-компактни.

Машините от серията Ricoh Pro C5200 печатат цветни и черно-бели документи със скорост 65 и 80 страници в минута и разделителна способност от 1200 x 4800 dpi. Те поддържат хартии до 360 грама на кв. м за едностранен и до 300 грама на кв. м за двустранен печат. Стандартният им формат на печат е 310х450 мм, налична е опция за поддръжка на печатаемо поле до 330х480 мм.

С общ капацитет за хартия от 8250 листа и четири чекмеджета, налични стандартно, машините могат да работят продължително без прекъсване дори при печат на различни медии. Тази функция се допълва с точния регистър на машините,вградената библиотека за хартии и възможностите за телово шиене и сгъване. Това прави Ricoh Pro C5200s машините перфектно решение за производство на брошури без забавяне заради корици или вложки. Допълнителните довършителни опции могат да направят процеса още по-лесен.

Опцията Ricoh Smart Operation Panel се грижи за потока информация между машините от серията Ricoh Pro C5200s софтуер от други доставчици и други устройства на Ricoh, за да увеличи допълнително ефективността на операция. Smart Operation Panel е ефективен и сигурен начин за управление на процесите с възможности за автоматизация и опции за лесно и сигурно обменяне на сканирани документи.

Източник: пресинформация на Ricoh
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама