ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Нова серия Ricoh Pro C5200S

Понеделник, 6 Февруари 2017 ( прочетена 1080 пъти)


Новите серии листови пълноцветни дигитални машина Ricoh Pro C5200s разширяват производствените възможности и осигуряват по-гъвкаво производство.

 

Ricoh Pro C5200S

 

Ricoh Pro C5200s и Ricoh Pro C5210s печатат със скорост съответно 65 и 80 страници в минута, с 1200 x 4800 dpi на широка гама материали до 360 грама на кв. м. Вградената библиотека с медии за печат е лесна за използване от оператора. Качеството на печат е сравнимо с това на машините от по-висок клас на Ricoh. Други характеристики на машините са добрата регистрация, печата от край до край на листа и възможността за зареждане на лист с дължина до 1260 mm.
Производството на брошури с телово шиене е ключов област на приложение за много печатници, затова Pro C5200s се предлагат с опция за завършване с опция за влагане на корици, сгъване и шиене.

„Със серията Ricoh Pro C5200s можем да помогнем на доставчиците на печатни услуги да разширят възможностите си,“ каза Benoit Chatelard, вицепрезидент на производствения печат, Ricoh Europe. „Широкият избор на медии за печат и разнообразните довършителни опции, които досега се предлагаха само с машините с по-високи спецификации на Ricoh, им позволяват да произвеждат по-бързо къси тиражи и да предложат нови услуги като печат на пликове и печат на дълги листов за производство на дипляни с три или четири гънки.

Машините Ricoh Pro C5200s имат капацитет за зареждане на до 8250 листа, което осигурява продължително производство, дори при смяна на хартията за печат. Машините са компактни за класа си и могат да се поберат с лекота в различни производствени среди.

Източник: Пресинформация на Ricoh
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама