ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на решението за онлайн продажби Pressero

Нова версия на решението за онлайн продажби Pressero

Вторник, 19 Януари 2016 ( прочетена 1304 пъти)


Нова версия на решението за онлайн продажби Pressero бе представена от Aleyan

pressero

 

Приложението е с изцяло променен дизайн, като по този начин се подобрява възможността за мащабируемост и надеждност, независимо дали се прилага за B2C или B2B продажби. Авторите са заложили на пренаписването на хиляди редове код, за да отговорят на очакванията от страна на крайните потребители, които все по-често правят поръчки през своите смартфони. От друга страна Pressero позволява лесното администриране също от устройства, с по-малки екрани. В новата 6-та версия значително е подобрена и частта с анализи и доклади. Още този месец подобренията ще станат достъпни за повечето потребители.

Самото решение спада към облачните услуги, които лесно могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиента. Pressero успешно се интегрира с външни решения за управление на бизнеса и автоматизация на процесите за производство. Софтуерът получи престижната награда InterTech Technology през 2013 година.

Част от преимуществата са възможността за създаване на множество B2B витрини, пригодени за всеки отделен клиент, където могат да бъдат зареждани само техните продукти. Всеки един продукт може да бъде напълно персонализиран, а клиентите имат достъп до превюта за одобрение преди печат. Могат да бъдат създавани различни печатни нестандартни форми, върху които потребителите да нанасят корекции чрез добавяне на текстове, изображения или променливи данни, а готовият за печат файл се получава заедно с поръчката. Всеки един краен потребител също има достъп до множество продукти, с посочени цени за различни количества и променливи параметри, включително такси за доставка и дизайн. Предлага се интеграция и с Facebook, откъдето могат да бъдат изтегляни снимки, които да се използват за създаване на персонализирани материали. С Pressero бързо и лесно може да се създава съдържание и да се управляват няколко различни сайта от едно място.

Решението Pressero се прилага в 3 различни абонаментни плана, като за всеки от тях се заплаща първоначална и равни месечни такси. В цените са включени още денонощна поддръжка и обучение за работа.Източник: pressero.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама