ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови функции в Arziro Design 4.0 ot Agfa Graphics

Нови функции в Arziro Design 4.0 ot Agfa Graphics

Петък, 31 Август 2018 ( прочетена 940 пъти)


Новите функции дават възможност за генериране на различни видове защитни елементи срещу фалшификация.

Guilloche генератор

Предишните версии на Arziro Design бяха оборудвани с guilloché библиотека. Новата версия съдържа генератор за такива мотиви. Това позволява на потребителите да създават сложни, много трудни за фалшифициране защитни елементи за дизайните в Adobe Illustrator за Mac или PC. Софтуерът е лесен за употреба и предлага безкрайни възможности.

 

Arziro Design 4.0


„Фалшификаторите постоянно търсят нови начини за възпроизвеждане на защитени документи. Затова, за осигуряването на ефективна защита, са необходими адекватни падежни инструменти. Arziro Design се развива непрекъснато, за осигури нови защити и по-висока производителност“, коментира Andy Grant, глобален директор на софтуера, Agfa Graphics. „Инструментите и решенията ни осигуряват ефективен защитен печат и се противопоставят на технологиите на фалшификаторите за подправяне.“

Дъгоцветен печат

Дъгоцветният или ирис печат е процес, който използва цветовете на дъгата, за да попречи на точното възпроизвеждане на цветовете на документа при копиране или сканиране. Той защитава документите от копиране на цветовите сепарации като деликатно прелива цветовете един в друг, което води до плавното им изменение. Новата функционалност на Arziro Design позволява на дизайнерите да видят цветовете на екран при създаване на документа, да отпечатат коректна проба на мастиленоструйно устройство и да генерират коректен файл за печат.

Персонализирани защитни елементи

Arziro Design е продукт, посветен на печата със защитни елементи, който е изключително лесен за употреба. Той е плъгин за Adobe Illustrator. Новата версия предлага нови функции чрез много модули, които позволяват създаване на дизайни с персонализирани защитни елементи.

Източник: agfagraphics.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама