ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови PantoneLIVE библиотеки покриват 80% от материалите, използвани в производството на опаковки

Нови PantoneLIVE библиотеки покриват 80% от материалите, използвани в производството на опаковки

Вторник, 1 Октомври 2013 ( прочетена 1172 пъти)


X-Rite Pantone и Sun Chemical Make се стремят да направят системата PantoneLIVE по-удобна, лесна за употреба и надеждна.

PantoneLIVEX-Rite Pantone и Sun Chemical искат да осигурят на по-малките печатници достъп до библиотеките, които покриват повечето материали за печат, използвани в производството на опаковки, включително велпапе, прозрачен филм, картони и етикети. X-Rite Pantone сега предлага няколко цялостни пакета решения, така че всяка печатница да има достъп до 22-те библиотеки PantoneLIVE и да може да удовлетвори потребностите на клиентите си. Цялостните решения PantoneLIVE включват набори от хардуер, софтуер, лиценз и услуги, които позволяват на печатниците да увеличат ефективността си от дизайна до крайния продукт.

Новите решения ще се предлагат и от Sun Chemical, предпочитаният доставчик на мастила на PantoneLIVE. Глобалната цветова платформа на Sun Chemical позволява цвета на всяко мастило да отговаря точно на спецификациите на PantoneLIVE и е напълно интегрирана с PantoneLIVE.

С помощта на системата PantoneLIVE Chesapeake Ltd, международна компания за производство на опаковки, базирана във Великобритания е намалила проблемите с клиентите си с 80 процента. Наред с това времето за смесване на мастилата за постигане на верните цветове за различни проекти е намаляла от четири часа на едва един час.

„Прецизното управление на цветовете е критично за собствениците на марки, особено на такива, които са свързани със специфичен цвят“, каза Patrice Aurenty, търговски директор на управлението на цветовете в Sun Chemical. „Sun Chemical обяви PantoneLIVE за единствената качествена система за постоянно възпроизвеждане на цветовете на марките. Щастливи сме да работим с X-Rite, за да предложим библиотеки, които поддържат 80% от често използваните в производството на опаковки медии за печат.“, добави той.

Източник: sunchemical.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама