ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови широкоформатни машини от KIP /КИП/ на drupa 2008

Нови широкоформатни машини от KIP /КИП/ на drupa 2008

Петък, 16 Май 2008 ( прочетена 3019 пъти)


KIP/Кип/ Европа - единственият европейски доставчик и произоводител, посветен на широкоформатни дигитални печатни системи, съобщава за своето участие в drupa 2008 –една от най-големите световни изложби за принтерна и медийна индустрия, която ще се проведе в Дюселдорф от 29-ти май до 11-ти юни.

В центъра на вниманиетоот продуктовата гама на KIP /Кип/ ще бъде лансирането на машина KIP Color 80 в Европа, която е единствената по рода си в света, цветен широкоформатен принтер, базиран на LED тонер система за отпечатване.
KIP вярват, че това устройство ще промени настоящите представи за обем в цветното широкоформатно принтиране. Color 80 е способен на изненадващо високи скорости на печат, създаващ А0 печатен формат копие на всеки 17 секунди (почти 4 х А0 листа за минута – над 200 А0 за час) в зависимост от покритието на изображението или сложността.
Едно от многото качества на Color 80 е способността му да принтира върху обикновена хартия, а също така и да обхваща по-специализирани медиа типове хартия, повечето от които са бързо съхнещи и UV устойчиви.
Заедно с Color 80, KIP ще представят най-ново произведения KIP 9000, отличаващ се с ултра висок обем, широкоформатен принтер и IPS контрол система.
KIP 9000 посреща всички предизвикателства на XXI век, като нуждата от точно пресъздаване на сложни печати с опростен, разбираем интерфейс.

Източник: Райс

Прочетете още:


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на каширащи машини за хартия и...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ръчна щанцоваща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама