ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови широкоформатни принтери и мастила на водна основа с подобрена формула от Xerox/Epson

Нови широкоформатни принтери и мастила на водна основа с подобрена формула от Xerox/Epson

Четвъртък, 21 Октомври 2010 ( прочетена 1538 пъти)


Xerox с две нови попълнения в сегмента на широкоформатния печат на водна основа – кобрандираните Xerox/Epson Stylus Pro 9900 и Xerox/Epson Stylus Pro 7900. Максималните ширини на печат на тези професионални принтери са съответно 24 инча за Stylus Pro 7900 и 44 инча за Stylus Pro 9900.

От Xerox твърдят, че те използват мастила с подобрена формула, нов печатен механизъм и редица нови технологии, които ги правят подходящи за печат на високостойностни продукти.

В допълнение на това, опционалната система за калибриране и проверка, Epson Spectroproofer, означава, че принтерите могат да се използват като отдалечен proofer.

Новият печатен механизъм включен в принтерите е изграден на базата на Epson Micropiezo TFP (Thin Film Piezo) печатна глава, представена с пускането на Epson Stylus Pro 11880 на пазара.

Броят на дюзите в печатната глава и тяхната производителност са удвоени в Xerox/Epson Stylus Pro 9900 и Xerox/Epson Stylus Pro 7900. Като резултат максималната скорост се твърди, че е 40 кв.м на час.

При тези повишени скорости на печат, новата 10-канална Micropiezo TFP печатна глава осигурява печат на най-висококачествени изображения.

Хауърд Уит, мениджър широк формат в Xerox, Европа, казва: „Тези два нови продукта са от най-високо ниво в сегмента на широкоформатния печат с мастила на водна основа. Предлагали сме и преди кобрандирани продукти с марката Epson. Подходът Xerox/Epson предлага най-доброто от широкоформатния печат, както и нашия уникален софтуер, продажби в национален мащаб, услуги и поддръжка.

Източник: www.printingtalk.com

Текста написа: Иван Иванов

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама