ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови възможности за HP Indigo

Нови възможности за HP Indigo

Вторник, 14 Август 2018 ( прочетена 869 пъти)


HP Indigo демонстрира нови начини за развитие на дигиталния печат и прилагане на Industry 4.0 философията в практиката. Нововъведенията са в областите на добавената стойност, качеството и автоматизацията на дигиталния печат.

HP Indigo HDFM screen

 

„Виждаме огромен импулс при клиентите си с над 800 броя от нашата преса с формат B2 вече инсталирани по света,“ каза Alon Bar-Shany, управител, HP Indigo, HP Inc. „Опростено казано, клиентите на HP Indigo печелят благодарение на приложения с висока добавена стойност и на автоматизацията на производството с помощта на PrintOS и други решения на HP Indigo. С гордост представяме иновации и на двата фронта.“

HP Indigo HDFM screen
HP Indigo 12000HD Digital Press предлага нова HP Indigo FM (стохастична) технология за растеризиране. HP Indigo HDFM mode1 поставя мастилените точки в произволен ред и премахва появата на розетка и моаре. Резултатът е засилена рязкост в изображения с много детайли и полутонов текст.

Silver ElectroInk за рекламни материали
Компанията представи HP Indigo ElectroInk Silver за рекламни материали за HP Indigo 7900. Новото мастило позволява печат със сребро с едно преминаване през машината, както и възпроизвеждане на гама метални цветове на стандартни хартии. Това премахва потребността от печат на метализирани медии.

HP SmartStream Collage
HP SmartStream Collage е нова технология за печат на персонализирани изображения. Тя е наследник на HP SmartStream Collage и предлага създаване на уникални дизайни чрез произволно манипулиране на елементи, включително лога и символи. Приложенията са за рекламни материали, опаковки и други.

Защита
Техники за защита на автентичността, които включват HP Indigo ElectroInks UV Yellow и Blue, както и други защитни техники. Тези нововъведения ще бъдат достъпни чрез софтуерен ъпдейт за HP Indigo 10000 и 7000 сериите.


На IGAS 2018, HP демонстрира различни решения, които помагат на потребителите да приложат концепции Industry 4.0 на практика. Печатните машини и цялата техника са оптимизирани с нови автоматизирани решения, които помагат за автоматизацията на хиляди поръчки всеки ден.

Източник: пресинформация на HP
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама