ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново поколение инкджет глава от Memjet

Ново поколение инкджет глава от Memjet

Петък, 1 Септември 2017 ( прочетена 1018 пъти)


Memjet представи нова инкджет технологична платформа, наречена DuraLink. Тази технология съчетава глави с дълъг живот, пигментни мастила и гъвкави модули, които да позволят на OEM партньорите с лекота да разработват решения за производство на рекламни материали в големи тиражи, опаковки и индустриални решения.

инкджет глава от MemjetEric Owen, управител на комерсиалния печат в Memjet, коментира: „Memjet се зае да разработи инкджет технология, която да осигури на пазарите с високо натоварване качество, скорост и изгодна цена. За да бъде успешна, тази технология, трябва да издържи на бързите темпове, с които се променя индустрията. Резултатът от тези усилия е DuraLink. Тази технология съчетава глави с дълъг живот, пигментни мастила, максимална ширина на печат 2,5 метра и набор модули с разнообразно предназначение. Така DuraLink позволява бързо и изгодно развитие на ново поколение решения за печат на рекламни материали, опаковки и индустриални приложения.”

Дублиране на дюзите
В сърцето на DuraLink е нова инкджет глава с удължен живот. За разлика от повечето глави на пазара днес, DuraLink използва припокриване на дюзите. DuraLink има петкратно дублиране на дюзите, чийто общ брой е 70400. С пет дюзи, които печатат всяка колона пиксели, ако една откаже, на практика няма да има забележими разлики в отпечатъка.


Главите DuraLink изискват по-малко поддръжка и позволяват печат на по-дълги тиражи. Освен това, производителите на печатни системи вече нямат нужда да добавят допълнителни модули, за да постигнат дублиране на дюзите, което ще спести усложняването и добавянето на скъпи системи за следене на качеството.

 

инкджет глава от Memjet


Модули за печат за стабилност и гъвкавост
Модулите DuraLink осигуряват на производителите на решения за печат основните елементи, с които да създадат персонализирани решения за печат, според приложенията им. Стандартизираният дизайн на модула осигурява на системата стабилност и гъвкавост по отношение на дизайна, които позволяват бързо и изгодно създаване на решения за определени пазари.

OEM партньорите могат да използват тези модули, за да построят машини, които имат ширина на печат от 220 мм до 2,5 метра. Скоростите достигат до 203 метра в минута. Възможните конфигурации са с от един до осем цвята, едностранен или двустранен печат и офсетово качество с резолюция до 1600 x 1585 dpi.

Източник: Пресинформация на Memjet
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама