ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново поколение производствени мастиленоструйни системи Prosper 6000 от Kodak

Ново поколение производствени мастиленоструйни системи Prosper 6000 от Kodak

Сряда, 11 Юни 2014 ( прочетена 1003 пъти)


Печатните машини Kodak Prosper 6000 имат нововъведения в транспорта, сушенето и печата, съчетани с усъвършенствана система за управление на пресите.

Prosper 6000 от Kodak

 

Според производителя Kodak Prosper 6000 са напълно нови продукти, които предлагат висока надеждност, висока скорост на печат и гъвкавост по отношение на приложенията. Подобренията ще осигурят нови предимства на потребителите в областта на производството на книги, рекламни материали и вестници, както и на доставчиците на печатни услуги, базирани на данни като директна поща и печат на сметки и извлечения.

Системите Prosper 6000 са управлявани от усъвършенствана интелигентна система за печат (IPS). Тя непрекъснато следи, оценява и настройва процедурите, за да постигне печат с изключително качество. Благодарение на тази система печатните машини от сериите Prosper 6000 могат да следят и коригират в реално време регистъра на цветовете. Машините от серията 6000 използват новоформулираните мастила на Kodak, базирани на нанотехнология и предлагат качество на печат, конкурентно на офсетовото върху широка гама от хартии с или без хромово покритие.

Серията Prosper 6000 включва два модела. Печатната машина 6000С е идеална за печат на рекламни материали, които изискват нанасяне на големи количества мастило. Prosper 6000P е предназначена за издателска дейност, като печат на книги и вестници, които обикновено използват хартии с нисък грамаж и ниско до средно намастиляване.

И двете системи Prosper 6000 печатат със скорост до 300 м в минута на матови и офсетови хартии. Месечното им натоварване е до 90 милиона страници A4. Това е два и половина пъти по-бързо от Prosper 5000XLi. Подобрените възможности за сушене позволяват гланцова хартия с висок грамаж да се печата със скорост 200 метра в минута на Prosper 6000C.

“Днес печатниците имат нужда от инструменти, които им позволяват бързо да отговарят на нуждите на клиентите си, както и на нуждите на бизнеса си. От производителите на книги до специалистите в областта на рекламните материали и печата на вестници, бъдещето на индустрията се върти около цифровите решения,“ каза Doug Edwards, президент на дигиталния печат в Kodak. „Prosper 6000 Presses осигурява най-високата производителност в индустрията, съчетана с качество близко до 200 линии на инч и така позволява на потребителите да имат увеличена гъвкавост и да реагират по-добре на нуждите на клиентите си.“      


Освен висока производителност и качество на печат, според Kodak новите системи осигуряват и ниска цена на отпечатък.

Източник: пресинформация на Kodak
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама