ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново решение на Vistaprint свърза цифровите и печатните технологии

Ново решение на Vistaprint свърза цифровите и печатните технологии

Понеделник, 5 Декември 2016 ( прочетена 1079 пъти)


Vistaprint Digital позволява лесно създаване на уебсайтове, които безпроблемно се интегрират с печатни продукти.

Ново решение на Vistaprint

 

Водещия доставчик на професионални маркетингови решения за собственици на малък бизнес Vistaprint, представи изцяло обновеното си решение за създаване на интернет страници. То позволява на потребителите да се погрижат за онлайн идентичността си без да правят големи разходи и като използват едни и същи ресурси за онлайн и печатен маркетинг. Според изследване на Vistaprint Digital, почти 70% от бизнесите с по-малко от 10 служители използват маркетинг както онлайн, така и чрез печатни материали. Това решение цели да отговори на развиващите им се нужди за дигитален маркетинг.

Trynka Shineman, „Vistaprint работи с милиони малки бизнеси по целия свят, които ни дава несравним поглед към техните потребности и ние проектираме решенията си на базата на него,“ казапрезидент на Vistaprint. „Страстта ни е да помогнем на дребните предприемачи да постигнат целите си и да развият бизнеса си. Това ново решение е израз на тази отдаденост.“

Vistaprint Digital е нов инструмент за създаване на интернет страници, който прави процесът много лесен. Потребителите избират от шаблони, които отговарят на дейността и целите им, всеки от които може да се персонализира с името на компанията и лого. Те могат с лекота да добавят, премахват и местят блокове със съдържание като менюта, календари и галерии. Елементи като шрифтове, хедъри, фуутъри и цветове могат да се променят с едно цъкване. Всички шаблони имат мобилни версии.

Някои от основните характеристики на Vistaprint Digital са:

  • Елементите на цифровите и печатни маркетингови материали като лога, фонове, елементи на дизайна и снимки, автоматично се появяват в библиотека, ако потребителят вече използва Vistaprint.
  • Потребителските имена на домейни остават безплатни за периода, за който потребителят използва Vistaprint Digital, не само за първата година.
  • Блоковете с предварително подготвен дизайн премахват усещането, че потребителят е изправен пред безкрайно много решения за дизайна, което пести време и помага за фокусиране върху съдържанието на сайта.

Източник: пресинформация на Vista Print
Текста написа Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама