ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Océ показа CM2 в нови принтери Arizona 480

Océ показа CM2 в нови принтери Arizona 480

Четвъртък, 18 Октомври 2012 ( прочетена 2118 пъти)


Océ разкри последните допълнения към гамата си от плоски UV принтери за печат от рола на рола Arizona, които предлагат увеличен капацитет за циан и магента.

Océ показа CM2

Новите Arizona 480 GT и 480 XT, които вече са на пазара предлагат размер на масата съответно от 1,25x2,5 метра и 2,5 x 3,05 метра. И двата модела са оборудвани с осем независими канала за мастило, което според производителя позволява високоскоростен печат с високо качество.

Първите четири канала са настроени за печат по CMYK, докато петият и шестият могат да се използват за печат на лак и бяло или за печат на двоен бял слой. Тази възможност удвоява покривността на бялото с едно преминаване през машината, което е подходящо за производство на материали със задно осветяване и различни индустриални приложения.

Océ са предназначили осмия и деветия канал за циан и магента, решение, което са нарекли CM2. Според производителя допълнителните дюзи позволяват на 480 GT и 480 XT да печатат с по-високо качество на печат в производствен режим. Освен това, производственият режим е с близо 25% по-бърз , отколкото при други модели като Arizona 360GT, който печата с 22,5 кв. м. в час.

Директорът на Océ за Великобритания Dominic Fahy каза,, че новите възможности за производствен печат с високо качество премахват нуждата от компромиси. Той добави: „Новите модели Arizona 480 са машини с изключителни възможности. Със скоростите си от 25,3 кв. м. в час и поддръжка на широка гама материали, те може да се окажат най-популярните машини Arizona, които някога сме представяли.“ „Възможността за печат с допълнителен капацитет с циан и магента, както и бялото мастило и лака, правят продукта много атрактивен.“

Източник: tenlinks.com
Текста написа: Мартин Новев

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама