ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet onOne Software Perfect Photo Suite 6 вече е на пазара

onOne Software Perfect Photo Suite 6 вече е на пазара

Вторник, 29 Ноември 2011 ( прочетена 3275 пъти)


Актуалната версия на продукта на onOne Software предлага усъвършенствани инструменти и изцяло нови възможности за постигане на по-добри резултати при обработка на снимки.

onOne Software Perfect Photo Suite

Perfect Photo Suite 6 включва напълно нов продукт, Perfect Portrait, който е създаден за автоматично ретуширане на портрети. Той автоматично засича лицата във снимките и подобрява вида на кожата, очите и зъбите. Според производителя, благодарение на него вече не нужно да сте експерт с Photoshop, за да ретуширате портрет като професионалист.

В пакета е включен Perfect Effects 3 – обновена версия на популярната продуктова линия PhotoTools. В новата версия получавате пълен контрол на параметрите на всеки филтър и можете да видите как действа преди да го приложите на изображението. Можете и да видите резултата от прилагането на комбинация от няколко ефекта едновременно. Perfect Effects вече работи и като самостоятелно приложение, не само като плъгин за Photoshop, както досега.

Има и нова версия на Perfect Layers 2, който действа като база за всички продукти, включени в Perfect Photo Suite 6. Когато включите Suite 6, попадате в средата на Layers. От там можете да преминавате от един продукт или модул към друг, което улеснява процеса на работа с приложението.

Mask Pro 4 е обновен до Perfect Mask 5, който включва нови инструменти за премахване на фона и библиотека от безплатни фонове, които можете да добавите към изображенията. Продуктите, включени в Perfect Photo Suite 6 са Perfect Portrait, Perfect Layers, Perfect Effects, Perfect Mask 5, Perfect Resize 7, FocalPoint 2 и PhotoFrame 4.6.

Можете да свалите Suite 6 като напълно функционална 30 дневна пробна версия. Цената на Perfect Photo Suite 6 е 299,95 американски долара.
Източник: ononesoftware.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама