ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Онлайн инструмент за проверка и редакция на PDF от Lucid Dream

Онлайн инструмент за проверка и редакция на PDF от Lucid Dream

Неделя, 29 Януари 2012 ( прочетена 2227 пъти)


В момента ArtAffirm, е в етап на бета тестване. Той е нов инструмент за онлайн проверка, редакция и оформление, който позволява на потребителите на печатни услуги да проверяват и коригират файловете си преди да ги изпратят за печат.

ArtAffirm

Софтуерът работи с всички популярни браузъри и като приложение за iPad. Той предлага опростени, лесни за работа инструменти. Чрез тях възможно редактиране като промяна на размера, завъртане, промяна на позицията и работа със слоеве. Той предлага и вградено решение за проверка на PDF файловете за грешки, което помага на потребителите да създадат PDF-и за печат от всички популярни формати, включително PDF, EPS и файлове с изображения.

Поддържаните продукти варират от едностранна визитна картичка до многостранични фотокниги. Размерът може да бъде от този на пощенска марка до плакат или монтаж за печатна машина, който може да бъде приведен в съответствие с изискванията чрез ArtAffirm.

Изпълнителният директор на Lucid Dream David Lewis каза: „Изследването ни показа, че печатниците харчат хиляди долари всеки месец като коригират файловете на клиентите си. ArtAffirm може да намали значително тези разходи. Имаме един от най-добрите екипи в индустрията. Този софтуер е разработен чрез технологии като Ruby on Rails, Cappuccino, C++, и AMQP – инвестирахме в него повече от 10 години.”

ArtAffirm може да се интегрира в различни web-to-print на други производители, както и да се използва заедно с решението на Lucid – онлайн магазина за печатна продукция TribalSketch. Говорител на Lucid Dream каза, че компанията ще разпространява продукта в САЩ по време на бета тестовете.

Източник: luciddream.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама