ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Онлайн решение за проверка и одобрение на файлове - PageProof

Онлайн решение за проверка и одобрение на файлове - PageProof

Четвъртък, 11 Февруари 2016 ( прочетена 1342 пъти)


Първата в света облачно-базирана и напълно защитена система за проверка и одобрение на файлове се нарича PageProof

pageproof

Файловете се криптират с 2048 битов RSA ключ още в самия компютър на потребителя, преди да бъдат предадени чрез защитена връзка към сървъра на услугата. Това позволява уникално идентифициране на потребителите, имащи право да работят по файловете.

Процесът за работа е лесен като е необходимо само да преместите файловете в споделената папка и да очаквате корекции от отсрещната страна. Коментарите се създават в реално време през интернет браузър, при това от повече от един потребител. След като бъдат нанесени всички корекции, избраният за главен проверяващ може да създаде лист със задачи, за които собственикът на файла да бъде уведомен. Корекциите могат да бъдат извършени върху същия файл или да бъде качена нова версия отново за проверка, като същевременно може да бъде споделена с по-малко или различни потребители. Решението позволява превключване между различните версии и коментари, което пести време и ресурси.

Освен файлове от самия компютър или мобилно устройство, PageProof позволява интегрирана работа с Dropbox, Google Drive и OneDrive. Колкото до плановете – има три, сред които дори един безплатен. Той ви позволява да споделяте за одобрение един файл на всеки 48 часа и да получите неограничен брой коментари, но ограничението е, че могат да бъдат споделяни само и единствено PDF файлове. Следващия Premium пакет сваля тези ограничения като разрешава споделяне на файлове, колкото е необходимо и позволява работа с множество файлови формати. Цената му е 29.95$ на месец. В случай, че имате по-голям екип, то бизнес пакетът позволява използване на услугата от 5 потребителя, а управлението им става чрез акаунт с административни права.

PageProof in 90 Seconds from PageProof on Vimeo.


Източник: pageproof.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама