ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Осем нови допълнения към серията фолиа за брандиране 3M Wrap Film 1080

Осем нови допълнения към серията фолиа за брандиране 3M Wrap Film 1080

Неделя, 29 Октомври 2017 ( прочетена 1170 пъти)


3M разширяват предложенията си за брандиране с осем нови цвята, добавени в серията 3M Wrap Film 1080. Така общият брой цветове достигна 106.

 

3M Wrap Film 1080

 

Новите нюанси определят тона, а текстурите подчертават настроението. Това позволява създаване на уникално брандирани автомобили, които пленяват въображението.

С гланцов, сатенен и преливащи се цветове, новият клас цветове за брандиране на 3M включва Gloss Blue Fire, Matrix Black, Satin Flip Ghost Pearl, Dead Matte Black, Shadow Black, Satin Key West, Gloss Galaxy Black и Gloss Glacier Gray. С толкова много вариации на нюансите на сивото, черното и бялото, специалистите в персонализацията на автомобили могат с лекота да превърнат в реалност представите си.

„Знаем, че репутацията на специалистите по брандиране зависи от способността им да създават дизайни, които излизат извън рамките на конвенционалното. Работи усилено и постоянно, за да разработим и доставим нови 3M цветове за брандиране на коли, които да и изстрелят пред конкуренцията,“ каза Janelle Pizzi, маркетинг, 3M. „Целта ни е да осигурим на потребителите продуктите, от които имат нужда, за да впечатлят клиентите си всеки път.”

В допълнение към новодобавените цветове, 3M са върнали в продажба Gloss Plum Explosion. 3M Wrap Film Series 1080 се предлагат на ролки с ширина 150 см, което премахва нуждите от снаждане като лесно покрива секции от возилата. 3M наскоро добавиха и нова функция на гърба на филма – лого със стрелка, която показва посоката, за да гарантира правилна инсталация и постоянни резултати. 3M Wrap Film Series 1080 предлагат и гаранция 3M MCS, която осигурява на специалистите по брандиране сигурност, че филмът ще е устойчив и издръжлив според очакванията им.

Източник: Пресинформация на 3M
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
оператор на CTP
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама