ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PANTONE 18-3838 Ultra Violet е цвета на годината за 2018

PANTONE 18-3838 Ultra Violet е цвета на годината за 2018

Неделя, 10 Декември 2017 ( прочетена 800 пъти)


Драматично провокативен и многозначителен нюанс на лилавото, PANTONE 18-3838 Ultra Violet изразява оригиналност, изобретателност и вдъхновено мислене, което ни води към, бъдещето.

 

PANTONE 18-3838 Ultra Violet

 

Комплексен и съзерцателен, Ultra Violet съдържа намек за космическите мистерии, интригата на предстоящото и открития, отвъд това, което знаем. Обширното и безкрайно нощно небе е символично за това, което е възможно и продължава да вдъхновява желанието да се стремим към свят отвъд нашия собствен.

„Живеем във време, което изисква изобретателност и въображение. Това е типа творческо вдъхновение, характерно за PANTONE 18-3838 Ultra Violet, виолетово, базирано на синьо, което стимулира вниманието и потенциала ни на ново ниво. От изследване на нови технологии и дебрите на галактиката, до артистично изразяване и духовно издигане, Ultra Violet озарява пътя, който предстои да изминем.“
Leatrise Eiseman, изпълнителен директор, Pantone Color Institute

Енигматичните лилави цветове отдавна символизират алтернативната култура, неконвенционалното и артистичното вдъхновение. Музикалните икони Принс, Дейвид Боуи и Джими Хендрикс въвеждат нюанси на Ultra Violet на преден план в западната поп култура като израз на индивидуалност. Нюансирана и пълна с емоция, дълбочината на PANTONE 18-3838 символизира експериментаторския дух и се бори с конформизма, като стимулира личностите да си представят своя уникален отпечатък върху света и да разширят границите на креативността си.

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев


PANTONE 18-3838 Ultra Violet е индустриален цвят. Няма да го намерите в стандартните скали, които се използват за офсетов и цифров печат от типа на Pantone Formula Guide или Pantone COLOR BRIDGE.
За да откриете хартиена мостра на цвета, можете да използвате скалата Pantone FASHION, HOME + INTERIORS.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на широкоформатна дигитална маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма Бранд Ню Айдиъс ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама