ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Pantone дава възможност на дизайнерите да търсят вдъхновение от цветовете навсякъде около себе си

Pantone дава възможност на дизайнерите да търсят вдъхновение от цветовете навсякъде около себе си

Петък, 22 Октомври 2010 ( прочетена 1673 пъти)


Компанията представи Capsure – компактен преносим инструмент, който позволява на професионалистите в печатната област да измерват цветове и да търсят техни съответствия.

Capsure, може да взима проби от разнообразни материали – от малки площи с различни мотиви и повърхности до килими и стени. Уредът позволява на потребителите да идентифицират точно цвета на всяка повърхност, материал или тъкан и да открият съответствието му по системата Pantone.

“Усъвършенстваната технология на Capsure поставя нови стандарти за точност и надеждност при мобилните устройства” каза Giovanni Marra, директор на корпоративния маркетинг в Pantone. “Истинската сила на Capsure е способността да измери цвета на всякакви материи, включително малки, многоцветни повърхности и текстилни материали, които могат да объркат други инструменти и бързо да открие съответствията им сред повече от 8 000 цвята по Pantone

Устройството използва мощна триизмерна технология за улавяне на изображението, която отстранява сенките и интерференцията, характерни за материали, покрити с шарки и с неравна повърхност. За 1,6 секунди Capsure записва 27 снимки с верни цветове от сложен материал, за да даде възможност на потребителя да определи лесно желаният цвят.

Capsure показва в реално време висококачествено изображение за преглед на 1,75 инчовия си екран за потвърждаване на точността на изображението. Изображенията се запазват за по-късно сравнение. Уредът се доставя с предварително заредените библиотеки на Pantone. Потребителите могат да превключват между различни библиотеки и да сравняват различни материали и повърхности.

Capsure

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама