ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Pantone пусна приложение за iPhone

Pantone пусна приложение за iPhone

Вторник, 23 Август 2016 ( прочетена 1329 пъти)


Pantone пусна своето платено приложение Studio за iPhone, разработено от агенцията Rokkan. Чрез него дизайнерите ще могат да намират, улавят и експериментират с цветовете.

Pantone пусна приложение за iPhone

 

Заплатилите за услугата ще имат достъп до 10 000 стандартизирани нюанса от всички библиотеки на Pantone, организирани по хроматичен ред, като към всеки цвят ще се визуализират стойностите за цветовите компоненти по различни модели (sRGB, HEX, CMYK). Всички нови цветове ще се добавят автоматично в приложението. Потребителите ще имат възможност да създават собствени палитри, състоящи се от до пет цвята чрез избиране от библиотеките, извличане от снимки или търсене по специфичен номер. В допълнение дизайнерите ще имат достъп и до различни допълнителни опции, като: поставяне на етикети, геотаргетиране, изпращане на палитри към Adobe Creative Cloud.

 

Pantone пусна приложение за iPhoneПриложението е автоматично свързано с Pantone Canvas, където могат да се търсят вдъхновяващи идеи и дори палитри от други автори. Допълнителна полезна част е секцията с информация, съдържаща статии, фокусирани върху емоциите, значението, психологията и контекста, криещ се зад отделните цветове. Тези материали ще се разпространяват заедно с информация за тенденциите в света на дизайна.

 

Pantone пусна приложение за iPhoneСъздадените палитри позволяват споделяне в различни социални мрежи, като Instagram и Facebook, а също така по имейл. Базовата версия на приложението е безплатна, докато пълната може да бъде закупена срещу 7,99$ на месец или 59.99$ на година. Пълната версия може да бъде тествана и 7 дни без допълнителни такси. От Pantone предлагат преференциални цени за настоящите потребители на приложението myPantone.

Източник: www.pantone.com
Текста написа: Антон Даскалов
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама