ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PDFelement – алтернатива на Adobe Acrobat

PDFelement – алтернатива на Adobe Acrobat

Петък, 1 Март 2019 ( прочетена 849 пъти)


Приложението предлага възможности за редактиране, преобразуване, добавяне на бележки, подписване и попълване на PDF файлове.

алтернатива на Adobe Acrobat

 

PDFelement предлага разнообразни възможности за конвертиране и редактиране на PDF файлове. Сред тях са запис във формати на офис приложения като Word, Excel и PowerPoint. Резултатите са аналогични с тези при работа с Acrobat, тоест резултатите при документи със сложно графично оформление са незадоволителни, но има вариант за извличане на текста.

Приложението предлага разнообразни възможности за създаване на нови документи, базирани на шаблони, разделени в удобни категории. Те включват голям брой изделия, от корпоративни материали до менюта и покани за сватби.
PDFelement предлага значителни възможности за добавяне на коментари и анотации с текст и графични елементи като стрелки и други подобни. Към това са добавени вградени опции за споделяне, подписване и защита на PDF файлове.
Възможностите за редактиране на съществуващ PDF са ограничени – те включват добавяне на изображения, връзки, изрязване, разпознаване на текст, добавяне на воден знак, хедър и футър.

PDFelement не е подходящ за професионална работа в областта на предпечата, но може да бъде добро цялостно решение за създаване на различни типове документи и базова редакция и работа с PDF файлове, например за вътрешно цели на фирмата.

PDFelement работи с Windows 10/8/7/Vista/XP и macOS 10.10 и по-нови. Цената на лиценз за едно работно място е 89,95 американски долара.

Източник: pdf.wondershare.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама