ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Печатна реклама с нов прочит на термина интерактивност

Печатна реклама с нов прочит на термина интерактивност

Сряда, 2 Септември 2015 ( прочетена 1966 пъти)


Корица на списание, от която можеш да почистиш грима на модела.

 

В днешно време интерактивността почти винаги е свързана с използването на цифрово устройство. Бразилската агенция DM9DDB, Neutrogena и бразилският седмичник Caras доказват, че това не е задължително. Те създават корица, която позволява на читателитe да видят, почувстват и тестват кърпички за отстраняване на грима, произведени от Neutrogena. Питате се как това е възможно? Кърпичките се използват върху модела на корицата, след което гримът пада.

От агенцията DM9DDB отказаха да предоставят информация за използваните химични процеси за нанасяне на грима, който може да се премахне с кърпичките. Това, което споделиха е, че са използвали дигитален печат с HP 7600 и офсетов ламинат за постигане на ефекта. Експерти смятат, че червилото и очният грим се нанасят след отпечатване, но нямат единно становище за използвания метод. Самото списание е издадено в тираж от 26 000 броя и е разпространено в районите на Сао Пауло и Рио Де Жанейро.

 

 Ясно е, че от рекламната агенция имат за цел да изненадат и ангажират вниманието на потребителя. Ето какво казва вицепрезидентът на DM9DDB Darian Ferguson: „Този интерактивен метод позволява на хората да бъдат част от кампанията. Те работят с продукта, изпитват го и оценяват неговите възможности, и крайни резултати.” Проучвания показват, че хората, които имат възможност да взаимодействат с даден продукт по този начин, са много по-склонни да направят покупка. Ангажирането на потребителите се увеличава драстично, когато има елемент на закачка и изненада в кампанията.

Източник: http://blog.drupa.com/
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама