ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PLEXIGLAS RADIANT - идеалният материал за коледни играчки и сувенири

PLEXIGLAS RADIANT - идеалният материал за коледни играчки и сувенири

Вторник, 20 Декември 2011 ( прочетена 5392 пъти)


PLEXIGLAS RADIANT отразява светлината във всички цветове на дъгата, което го прави подходящ за много приложения, които привличат вниманието.

Продуктът на Evoink Industries представлява PLEXIGLAS с едностранно покритие, което отразява светлината на околната среда. Чрез нея той създава собствен светлинен ефект, който променя цвета си в зависимост от ъгъла, под който го наблюдавате. PLEXIGLAS Radiant променя цвета си в зависимост от зрителния ъгъл, като създава отражения и сияе във всеки от цветовете на дъгата. Материалът е лесен за рязане, фрезоване, пробиване, огъване и полиране. Чрез нагряване може да бъде оформен в почти всякаква форма.

Тези възможности правят PLEXIGLAS RADIANT подходящ материал за създаване на продукти, които привличат погледа, табели, които грабват вниманието, ефектни знаци и динамични, разноцветни павилиони на изложения и декорации за магазини. PLEXIGLAS RADIANT може да бъде обработван като всеки друг материал PLEXIGLAS, като се вземат предвид няколко специални изисквания. Предлага се на листове с дебелина 3 милиметра и размери при стандартен гланцов материал 1219х2438 мм, а при структурен 1380х3050 мм.

Структурният се нарича PLEXIGLAS Textured Sheet RADIANT и се предлага във варианти: линии, медена пита, пирамиди.Ярките цветове и начинът, по който се преливат привличат вниманието както на деца, така и на възрастни. Тази удивителна игра на цветовете може да привлече вниманието на клиентите, когато бъде използвана за рекламни табели и знаци.

PLEXIGLAS RADIANTPLEXIGLAS RADIANTPLEXIGLAS RADIANT

Тези качества правят PLEXIGLAS RADIANT за изработка на атрактивни коледни играчки в преливащи се цветове. Тази колекция предлага голямо разнообразие от играчки, които могат да се използват както самостоятелно, така и за декорация на коледното дръвче. Сред тях са елхички, еленчета, дядо Коледа и снежни човеци, които можете да окачите на прозорците и подаръците, за да създадете коледно настроение.

Вижте и някои други приложения на PLEXIGLAS RADIANT.

Материалът се предлага в България от фирма Туплекс.

Източник: plexiglas-shop.com
Текста написа: Мартин НовевВижте още за плаексигласа като материал.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама