ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PostWorkShop превръща изображенията в изкуство

PostWorkShop превръща изображенията в изкуство

Вторник, 16 Ноември 2010 ( прочетена 1917 пъти)


Продуктът на Xycod трансформира снимките ви в произведения на изкуството. Можете да оставите PostworkShop да приложи произволни стилове върху изображението. Приложението позволява и да експериментирате с повече от 350 стила, за да откриете с кои кадъра ви изглежда най-добре.

PostWorkShop  може да превърне снимката ви в рисунка с маслени или водни бои или пастели, в скица с молив, абстрактно произведение, или да й придаде ефекта на старовремска фотография. Вградените стилове, които са повече от 350 позволяват постигането на ефектни резултати с малко усилия. Можете да смесвате и прилагате последователно.

Можете да създавате нови стилове, както и да смесвате и настройвате няколко съществуващи стила като нов стил. Имате нужда от същия ефект като предишния път? Просто приложете запазения си стил и го адаптирайте към новото изображение.

PostWorkShop може да работи съвместно с графичния софтуер през стандартните файлови формати, включително PSD файлове със слоеве за Adobe Photoshop. Базовата версия на приложението, която предлага ограничена функционалност е безплатна. Можете да я свалите от тук. Цената на версията Artist е 49 американски долара, а на професионалната версия – 99 долара.

PostWorkShop

Източник: postworkshop.net
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама