ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Потребители на Adobe Creative Cloud бяха лишени от услугата за 24 часова

Потребители на Adobe Creative Cloud бяха лишени от услугата за 24 часова

Петък, 16 Май 2014 ( прочетена 1107 пъти)


Adobe се извини на потребителите на Creative Cloud, не е имало проблем с използването на приложения, които се инсталират и стартират локално.

Adobe Creative Cloud offline

 

Този проблем е първата сериозна повреда в Creative Cloud след стартирането му преди две години. Въпреки това много хора откриват в събитието свидетелство за опасността критичен за бизнеса софтуер да е базиран на облачна услуга.

 За щастие на компаниите в печатния бранш, проблемът е засегнал само приложенията, които изискват потребителите да влязат в акаунтите си в Creative Cloud. Тоест проблемът не е засегнал приложения като InDesign, които се свалят и инсталират локално.

Поддръжката на Adobe е научила за проблема от twitter в 17:00 часа българско време на 14-и май и проблемът е отстранен в 19:26 на следващия ден. По този повод Adobe публикуваха на блога си: „Няколко услуги на Adobe не работеха или бяха недостъпни за много от вас през последните 24 часа. Проблемът се случи заради дейности по поддръжката и се отрази на услуги, които изискват логване с Adobe ID.“

„Първо и най-важно, искаме да се извиним за този проблем, защото знаем колко критични са нашите услуги и колко проблемно е било за тези от вас, които са усетили въздействието. Разбираме, че времето, което ни беше нужно, за да възстановим услугите беше дразнещо дълго, но искахме решението да е максимално надеждно.

Идентифицирахме основната причина за този проблем и налагаме стандарти, за да попречим това да се повтори. Знаем, че днес не отговорихме на очакванията на хората (или нашите собствени). Затова, ние се извиняваме. Благодарим, че ни изтърпяхте, докато работехме, за да отстраним проблема – и знаем, че ще се справим по-добре.“

Източник: cnet.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама