ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Потребителски проверки в Indesign с GreenLight

Потребителски проверки в Indesign с GreenLight

Понеделник, 13 Март 2017 ( прочетена 979 пъти)


Решението за Mac на Circular Software позволява създаване списъци за проверка на специфични параметри, базирани на стила и изискванията на производството и да споделят с лекота резултата.

GreenLight

 

GreenLight позволява на потребителите дали Indesign файловете отговарят на изискванията им само с едно цъкане с мишката. Стартирането на приложението проверя файловете спрямо зададените параметри. В случай, че има несъответствия, то показва списък с тях и отвежда потребителя в проблемната точка. Приложението предлага и подробно описание на проблемите и начините за решаването им.

Когато файловете са проверени и отговарят на всички изисквания, документът получава „зелена светлина“, която се появява в иконата на документа и метаинформацията. Така всички потребители на GreenLight могат да видят, че той съответства на изискванията.

След това GreenLight може да се използва за записване на файл, съобразен със зададените изисквания. Списъците параметри за проверка се изграждат от обширен списък с различни аспекти на предпечата. Сред тях са типове изображения, резолюция и много други. Потребителите могат да създават и специфични проверки, базирани на своите изисквания като конвенция за наименуване на файловете, разрешени шрифтове, размер на страниците и други. Списъците се създават от административни потребители и в случай на промяна се обновяват автоматично на всички работни места.

Можете да видите как работи GreenLight тук:


Източник: circularsoftware.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама