ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PragmatIC и Talkin’ Things в партньорство за интелигентни опаковки

PragmatIC и Talkin’ Things в партньорство за интелигентни опаковки

Понеделник, 20 Ноември 2017 ( прочетена 732 пъти)


Двете компании създадоха стратегическо партньорство, което да доведе до пускането на масовия пазар на интелигентни опаковки съсредоточени около гъвкави интегрални схеми.

 

Talkin' Things е световен доставчик на интелигентни опаковки, който работи с марки и компании за опаковки за интегриране на иновативни технологии, които им позволяват да се ангажират директно с потребителите си чрез оригинални персонализирани маркетингови кампании и да измерват възвръщаемостта на инвестициите чрез набор от инструменти.

 

Новото партньорство ще го вкара гъвкавите интегрални схеми FlexGP на PragmatIC в опаковките на цена, за която се твърди, че е "значително по-ниска" от сравнимите опции, базирани на силиций.

 

Това, прогнозира Talkin' Things, ще отвори нови сегменти на масовия пазар, които досега не бяха достъпни. Те добавят, че тъй като новите RFID / NFC FlexICs на PragmatIC са по-тънки от човешки косъм и са гъвкави, те ще бъдат незабележими дори в гъвкавите опаковки. В резултат на това се очаква, че това ще доведе до ангажиране на потребителите и възможности за защита на марката на трилиони продукти.

 


Главният изпълнителен директор на Talkin' Things, Marcin Pilarz, заяви: "PragmatIC предлага гъвкава електроника на пазара на ценово ниво, което досега не беше налично за технологиите за интелигентни опаковки. Благодарение на това, Talkin' Things ще може да насочи интерактивността към по-широка гама от висококачествени потребителски стоки, отколкото досега.” 

 

Текста написа: Мария Шабанска

Източник: https://www.pragmatic.techprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама