ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Предстои Open Days 2014

Предстои Open Days 2014

Вторник, 27 Май 2014 ( прочетена 1909 пъти)


Нови печатни технологии и материали, директен маркетинг за рекламни производители и рекламни специалисти. На семинарите са поканени чуждестранни и български лектори.

Open Day 2014

 

Българска асоциация за съвременна графика и печат има удоволствието да ви покани на:

 

6 юни 2014 в хотел Novotel София на събитието Open Days.
В рамките на един ден ще бъде организирана семинарна програма в две отделни зали  - за рекламни изпълнители и рекламни и маркетинг специалисти. Вижте повече в сайта на Open Days 2014.

Print Innovations - за рекламни изпълнители в областта на външната реклама, дигиталния, широкоформатния и ситопечата - ЗАЛА 1
Две са направленията в развитието на печата, които ще проследим - печат върху електронни елементи и навлизането на фолиата за трансформиране на повърхности в строителството и архитектурата.

Гръцкият асистент проф. д-р Спиридон Номикос ще представи печата върху електронни елементи - Демонстрация на технология за печат на електронни елементи, създадени по нов начин и с иновативни мастила. Кратък преглед на конвенционалните методи за печат и новите разработки в технологиите и материалите. Как те намират приложение в печата на фотоволтаични слънчеви панели, печат на антени за RFID системи, електрически вериги в електрониката, отпечатване на памет и т.н? Как нововъведенията дават възможност за отпечатване на интелигентни опаковки, смарт маркировки и етикети и начините за комуникация с електронни и други мобилни устройства? Какви са възможностите за създаване на системи против кражба и системи за идентификация, умни реклами и други приложения. Ще има на разположение печатни мостри и демонстрация.

 

Вижте повече в сайта на Open Days 2014.

Вторият акцент в семинарната програма е навлизането на фолиата в строителството и архитектурата, които ще бъдат представени от Ралица Иванова от 3М - тенденция, актуална и за България. Възможности за фирми с опит във външната реклама и печат да открият реализация за бизнес като използват фолиата за трансформиране на повърхности. Как да превърнете бетонна колона в красива дърворезба или мраморен пилон или да обновите съществуващи мебели с фолио, вместо тяхната подмяна? Това само част от възможните приложения за които ще научите.

 

Open Day 2014


Augument Yor Reality - семинар за дизайнери, рекламни и маркетинг специалисти - ЗАЛА 2

Световният експерт в One-to-One маркетинга, Рафи Албо ще представи реални и иновативни казуси, базиращи се на най-модерните технологии и тенденции от света на директния и мобилния маркетинг. В тях ще можете да видите персонализирана добавена реалност, персонализиран директен маркетинг чрез видео върху опаковки и етикети, игри с подсилена реалност, платформа за директен маркетинг с поздравителни картички, произведени чрез дигитален печат, печат през мобилни приложения, 3D анимация, която ще дадеживот на дигиталния печат и още много. Ще бъдат представени в детайли някои от най-напредничавите казуси и решения, някои от които са достъпни за всяка B2C или B2B компания.

 

 

 

Вижте повече в сайта на Open Days 2014.

Ще ви представим и аргументите на директния маркетинг в полза на печатната реклама и най-интересните решения, произведени през изминалата година. Какви са предимствата им? Защо са ефективни? Статистика, примери, доказателства. Мултиченъл маркетингът и бумът на дистанционните продажби.

Можете да заявите своето участие тук.
Вход на събитието: 50лв.
Безплатно участие за членове на БАСГП.

Местата са ограничени!
Максимален капацитет на всяка зала: 50 души.
Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на местата.

Дата: 6 юни 2014 /петък/
Място: хотел Novovtel / Софияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама