ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ProStream - инкджет производствена платформа за продукти с високо качество от Océ

ProStream - инкджет производствена платформа за продукти с високо качество от Océ

Понеделник, 27 Февруари 2017 ( прочетена 865 пъти)


Canon представи новата серия Océ ProStream, която има „революционен нов подход към висококачествения мастиленоструен печат, който отвежда технологията отвъд сегашните ѝ ограничения и я прави още по-подходяща за рекламни материали.“

 

Océ ProStream

 

Océ ProStream печата върху хартии без покритие, хартии за инкджет, матови и гланцови хартии с отлично качество и скорост от 80 метра в минута или 1076 страници A4 в минута. ProStream спечели награда за дизайн на iF за 2017 още преди излизането си на пазара.

Christian Unterberger, вицепрезидент на продуктите за производствен печат и маркетинг директор обясни какви са били мотивите зад разработването на новата платформа. „Умишлено подходихме на чисто към дизайна, с цел да създадем продукт, който отваря нови бизнес възможности за печатниците, особено в нарастващи сегменти като висококачествена директна поща и маркетингови материали. Océ ProStream се справя с тази цел като прави мастиленоструйния печат още по-приложим за рекламни материали с удивително качество и гъвкавост.”

Océ ProStream съчетава няколко нови технологии за инкджет с непрекъснато подаване на мастило и надгражда десетилетие опит в областта с Océ JetStream, Océ ColorStream и Océ VarioPrint i300.

Най-новото поколение на пиезо мастиленоструйните глави използва технология Océ Multilevel за по-резки детайли, по-плавни полутонове и икономично използване на мастило. Разработен от Océ набор от ColorGrip и полимерни пигментни мастила създава вълнуващи, живи цветове, които оставят трайни впечатления – на офсетова, инкджет или хромова хартия. Системата за сушене гарантира, че няма контакт с отпечатъка преди да е напълно изсъхнал – това предпазва от драскотини, загуба на гланцовото покритие и намалява стреса върху хартията, което води до увеличаване на качеството.

Със способностите си да осигурява изключително качество, Océ ProStream е производствена система за високо натоварване. Всички компоненти са разработени за печат без ограничения – печат с разделителна способност от 1200 dpi и персонализация при максималната скорост от  1076 страници  A4 в минута. Océ ProStream вече спечели награда за дизайн на iF от известният международен форум за дизайн. Машината е подбрана от жури от 58 независими експерти сред над  5500 участници от 59 държави.

Източник: пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама