ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Quality Assurance открива често срещани проблеми в InDesign

Quality Assurance открива често срещани проблеми в InDesign

Понеделник, 20 Декември 2010 ( прочетена 1904 пъти)


Плъгинът от DTP Tools допълва вградената функционалност за проверка на грешки на InDesign

Quality Assurance, е част от наборът от 12 плъгина Blatner Tools. Той може да открива многобройни пунктуационни знаци или интервали (две поредни тирета, два интервала след точка, три удивителни знака и други подобни). Софтуерът сигнализира и за интервали в началото на абзац, допълнителни нови редове между параграфите и други сходни проблеми).

Quality Assurance проверява за карета, които не събират целия текст или са празни, забравени в работното поле или скрити за други карета. Също така, предупреждава и за дублирани карета (например, ако случайно сте сложили две изображения едно върху друго).

Приложението следи и за къси редове в края на абзац, като можете да определяте броят знаци, за който да проверява. Също така можете да проверявате за тънки линии, ненаименовани цветове на контура и запълването на обектите, както и за други потенциални проблеми. Има възможности за настройка на параметрите, които се следят.

Можете да видите видеоматериал с начина на работа на приложението тук. Цената на Blatner Tools в момента е 79 евро.Източник: indesignsecrets.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама