ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Quark представи QuarkXPress 2015

Quark представи QuarkXPress 2015

Сряда, 29 Октомври 2014 ( прочетена 1979 пъти)


Quark обяви някои детайли за последната версия на софтуера си за подготовка на материали за печат и електронни устройства - QuarkXPress 2015 .

Quark представи QuarkXPress 2015

 

Новата версия, която наследява QuarkXpress 10, ще излезе на пазара в началото на 2015. Най-значимата новост е преминаването към 64-битова архитектура. Това позволява използване на цялата налична оперативна памет и води до значително увеличаване на производителността, особено при работа с големи документи с много изображения с висока резолюция.

„Тази версия е съсредоточена върху функции, които бяха пожелани от потребителите. Попитахме ги кои са най-важните възможности на което и да е приложение и 74% от участниците отговориха, че най-важният фактор е скоростта, а на второ място е стабилността. Затова реагирахме на това.,” каза Matthias Guenther бизнес директор на Quark.

Други нови функции по заявка на потребителите ще подобрят възможностите на софтуера за подготовка на файлове за печат и електронни устройства. Това включва възможност за оформление на интерактивни електронни книги с фиксирано оформление и размер на страницата за конкретни устройства, например iPad. Добавен е и нова инструмент за чертаене на перпендикулярни линии.

Други нови функции са ориентирани предимно към специалисти, които работят с дълги документи. Това включва автоматично създаване на бележки в края на документа и под линия, подобрена работа с таблици от Excel и текстови променливи за автоматично попълване на повтарящи се полета, например колонтитули.

Системните изисквания на QuarkXPress 2015 са Mac OS X 10.8 (Mountain Lion), OS X 10.9 (Maverick) или OS X 10.10 (Yosemite), както и 64-битовите версии на Microsoft Windows 7, 8 и 8.1. QuarkXpress 2015 ще продължи да се продава и с вечен лиценз.

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама