ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Radex AG – нов играч в индустриалния мастиленоструйния печат

Radex AG – нов играч в индустриалния мастиленоструйния печат

Вторник, 25 Февруари 2014 ( прочетена 1428 пъти)


Основателите на Graph-Tech AG се обединиха, за да създадат Radex AG, доставчик на потребителски мастиленоструйни решения.

Основателите на Graph-Tech AG се обединиха, за да създадат Radex AG, доставчик на потребителски мастиленоструйни решения.

 

Radex AG


 
Основателите на Graph-Tech AG обявиха създаване на нова компания за инкджет решения, Radex AG. Graph-Tech, компания, която стана един от основните OEM доставчици на промишлени мастиленоструйни решения, беше купена от Domino Printing Sciences през 2012. Radex, с висококвалифицирания си екип специалисти, планира да предлага както решения за вграждане от други компании, така и решения за крайни клиенти. Екипът на Radex е доставил хиляди индустриални системи през последните 10 години. Те планират да съчетаят уменията си в областта на софтуера, хардуера и консумативите, за да създадат решения за приложения от производство на опаковки до печат върху текстил и 3D печат.

„Много пазари на печат се трансформират бързо от аналогови в дигитални и нуждата от надеждни индустриални мастиленоструйни решения нараства всеки ден,“ каза Piero Pierantozzi, управител на Radex. „Има много нови компании, които се опитват да предложат интегрирани решения, но Radex има екип, които има несравним опит в създаването на цялостни решения за вграждане от други производители или за крайни клиенти.“

„Цялостното решение е повече от просто принтер – то е хардуер, софтуер и консумативи, работещи заедни като система. Екипът на Radex доставя успешни решения повее от 20 години. Работата с компании като Domino Printing Sciences и EFI Jetrion, ни дава не просто разбиране на мастиленоструйната технология, но и знания как да помогнем на клиентите да специфицират, инсталират и поддържат индустриални мастиленоструйни системи. И една от основнитв ни цели е да доставяме системите невероятно бързо. Оттам идва и името: Radex – експертите по бързо развитие“, добави Pierantozzi.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама